„На добър час!“ си пожелаха в първия учебен ден в ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен

15.09.2021 16:06

В празнична обстановка и с Добре дошли!” започна бовата учебна година в ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен.

С благодарност към осмокласниците, които с избора си са изразили своята вяра в професионализма на учителите в гимназията, педагозите изразиха готовност, че  ще направят всичко, което е по силите им, за да оправдаят  тяхното доверие. С любов ще споделят знания и опит, за да придобият младите хора избраната професия.

Към присъстващите  родители беше отправено уверение, че  деца им са в сигурни ръце. Очакванията са те да бъдат съмишленици в усилията за опазване на общото богатсво – техните деца, настоящи ученици в гимназията, които се обучават по следните специалности: „Топлотехника – топлинна, климатична, вентилационна и хладилна“ дуална система на обучение; „Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в хранително-вкусовата промишленост”; „Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки“, Технологичен и микробиологичен контрол в хранително-вкусови производства” и „Консултант козметични, парфюмерийни, биологични продукти и битова химия”.

С „На добър час!”, с пожелание за здраве и балони в ръце за всички, учениците пристъпиха училищния праг за една успешна учебна година.

Снимка: ПГХВТ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: