Депутатът Стефан Бурджев с поздравителен адрес по повод началото на учебната година

15.09.2021 7:41

Уважаеми учители, ученици и родители,

Най – сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден – 15 септември и откриването на новата учебна 2021-2022 година.Този ден събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Той символизира стремежа на българина към духовност, наука и просвещение.

Уважаеми учители,

Възпитавайте в учениците добро, помагайте им да изградят своята ценностна система, откривайте пред тях нови възможности, страст и дръзновение да следват мечтите си. Бъдете за тях пример, упора и вдъхновение. Защото да бъдеш учител е не просто мисия, а призвание!Пожелавам Ви крепко здраве, спокойна и ползотворна учебна година, даваща ви необятни нови възможности и удовлетворение от положения труд.

Скъпи ученици!

Няма по-правилен път за успех от пътя на доброто образование. Не спирайте да се развивате и да вървите уверено само напред, независимо от предизвикателствата, пред които се изправяте!

Уважаеми родители,

Не забравяйте, че децата Ви попиват първо от Вашия пример. Нека заедно с любимите учители да изградите отговорно отношение към знанието, към природата, към хората, което да носи само положителни емоции.

На добър час!

15.09.2021г., Плевен

С уважение, Стефан Бурджев,

народен представител  46 НС ПГ БСП

#тагове:

НАЙ-НОВИ: