Общинският съветник Пепо Петков стана дядо за четвърти път

10.09.2021 8:35

Общинският съветник от състава на Общински съвет – Плевен, Пепо Петков стана дядо за четвърти път. Радостната новина той сподели лично с колегите си на свиканата извънредна сесия на местния парламент.

„Днес голямата ми дъщеря Виолина ме дари с четвърто внуче – Никола! Няма по-голяма радост от това. Да ни е жив и здрав и заедно с другите три много да ни радва“, сподели Пепо Петков и почерпи колегите си по случай появата на най-малкия член в семейството му.

Малкият Никола е четвърти внук за местния старейшина. Момченцето е проплакало на 9 септември в МБАЛ „Авис Медика” – Плевен. Пепо Петков благодари на дъщеря си Виолина и съпруга й Цветан за голямата радост, както и на д-р Славов и екипа му от МБАЛ „Авис Медика“ за положените грижи.

Само преди 10 месеца Пепо Петков стана горд дядо на още едно момченце – малкия Даниел, а преди две години на бял свят се появи и внукът му Теодор. Най-голяма е каката Пламена, която вече е на 3 години, сподели гордият дядо и пожела на колегите си такива поводи за радост и в техните семейства.

От името на Общински съвет – Плевен поздрав към Пепо Петков отправи председателят Мартин Митев, който пожела на малкия юнак да расте здрав и щастлив, да радва много своите родители и да се гордее с дядо си.

Снимка: Общински съвет – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: