В град Левски започна реконструкция на водопроводната мрежа

09.09.2021 12:24

В град Левски днес започна изпълнението на обект „Реконструкция на водопроводната мрежа в гр. Левски – I етап“. Официалният старт на строителните дейности по подмяната на водопровода бе даден от Любка Александрова, кмет на Община Левски и представители от фирмата изпълнител – „Мега Хидрастрой“ ЕООД. За това информират от Пресцентъра на Общината.

Първият етап на реконструкцията включва улиците „П. К. Яворов“ – от ул. „В. Левски“ до ул. „П. Евтимий“; „Ал. Стамболийски“ – от ул. „В. Левски“ (от пощата), ул. „Хан Аспарух“, част от ул. „Кр. Попов“, през квартал 24 (междублоковото пространство зад „ЕКОНТ“), част от ул. „Отец Паисий“, част от ул. „В. Геновска“ до ул. „Хр. Ботев“.

От Общинската управа посочват, че за времето на строителните дейности ще има нарушение във водоподаването  по цялата водопроводна мрежа на град Левски. Улиците ще се затварят поетапно по участъци, за което ще се уведомяват гражданите и живущите там, тъй като за времето на строителните дейности няма да имат достъп до имотите си, с  превозни средства.

Снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: