Актрисата Елена Петрова подкрепя инициативата „Да на ваксинацията“ с обръщение към плевенчани /видео/

03.09.2021 7:39

Актрисата Елена Петрова подкрепи инициативата на областния управител на Плевен Марио Тодоров, „Да на ваксинацията“. Кампанията продължава вече няколко месеца и успя да привлече известни личности от различни сфери, припомнят от Пресцентъра на Областна администрация.

Първи с подкрепа към инициативата  се включиха всички мотоклубове от Плевен, които организираха мотообиколка по централните улици „с шума на мотори хората, да се събудят за добрата идея“.

След рокерите световният шампион по бокс Детелин Далаклиев направи свое видео обръщение към плевенчани. Инициативата подкрепиха и от фолклорен танцов клуб „Северняците“ с ръководител Джейлян Демирев, които изнесоха голям концерт на площад“Възраждане“ с призиви за имунизация. Иво Георгиев, управител на голяма фирма за поддържане чистотата в населени места от региона, също призова да се имунизират хората, „за да се осигури по-безопасна работна среда“.

Кампанията продължава, а актрисата Елена Петрова пожела да се обърне към жителите и гостите на град Плевен с думите“„Ваксинирайте се, важно е! Ако искаме да продължим да живеем здрави, смислени, да отглеждаме децата си, здрави! Да им даваме пълноценен живот, да се грижим за нашите родители, просто го направете. Така животът ще има по-голям смисъл и ще можем да го живеем от тук нататък.“

Припомняме, че и на площад „Възраждане“ в Плевен отново ще се извършва имуниззация на открито. Датите са 04.09.2021г. (събота), 05.09.2021г. (неделя) и 06.09.2021г. (понеделник).  Кабинетът ще работи от 08,00ч. до 12,00ч. с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу COVID-19. Имунизацията ще се извърши след представяне на документ за самоличност.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: