Започват Панаирни дни Левски 2021 – кулинарен фестивал, фермерски пазар и богата програма

27.08.2021 8:00

Кулинарен фестивал, интересни състезания, музика и забавления в духа на фолклорното ни богатство са подготвени за панаирните дни в град Левски, които ще се проведат от днес, 27 август до неделя, 29 август.

Кулинарен фестивал „Пълнената чушка – най – вкусната левченска традиция“ и фермерски пазар в подкрепа на местните производители организират Общината и НЧ „Георги Парцалев – 1901” на 28 август/събота/.

В парковата зона до сградата на местната управа участниците ще могат да покажат своето кулинарно майсторство, оригиналност и традиции в три състезателни категории и спечелят награди за първо, второ и трето място.

Председател на журито ще бъде известният български кулинар Иван Звездев, който след това ще приготви  пъстро и вкусно ястие от кулинарната ни съкровищница – „Пиле на лютика” .

Изложба на  храна, характерна за селищата в община Левски, ще покажат на домакини и гости всички читалища в общината.

На фермерския пазар местни производители ще представят своята разнообразна, традиционна и нетрадиционна, продукция.

В празничната програма на панаирните дни ще има още изненади. На 27 август/петък/ от 20.00ч. концерт на рок групите IZIDA и  HIGH ENOUGH , на 28 август/събота/  от 19.30 ч.  стендъп комедия „Нема такъв живот” и концерт на Георги Христов от 21.00ч., а на 29 август от 20.00ч. ще започне концерт на  Нелина пред Община Левски.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: