Сдружението на сираците с инициатива „Отново на училище“ за деца в нужда

26.08.2021 8:18

За поредна година Националното сдружение на сираците в България организира инициативата „Отново на училище“, която има за цел да подкрепи с учебни пособия ученици в неравностойно социално положение, научихме от председателя на организацията Слави Михайлов.

Целта на кампанията е да се осигурят необходимите учебни пособия, както и да върнем децата с нисък социален статус в класните стаи със самочувствие и да се чувстват равни с връстниците си в училище. Благодарение на добри хора през изминалите години успяхме да помогнем на ученици от училището в с. Дисевица, с. Беглеж, с. Мечка, община Плевен, община Пордим, община Лом и други, добави Михайлов.

Всеки, който желае, може да дари – раници, тетрадки – голям и малък формат, химикали, моливи, комплект с линия, триъгълник, пергел, гумичка, четки и бои за рисуване, блок или скицник за рисуване, предпазни маски за лице.

Надяваме се с добротата на много хора да успеем да помогнем на повече деца, които на 15 септември ще имат всичко необходимо за училище, казват от НССБ.

Период на провеждане на кампанията от 26.08.2021г. до 13.09.2021г., включително.За повече информация: тел.: 0877/822685 или на email: [email protected]

#тагове:

НАЙ-НОВИ: