Магазин се запали в Плевен, къща горя в Сухаче

24.08.2021 9:23

Снощи в 23:17 часа в Оперативния център на РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в магазин в областния град на улица „Софроний Врачански“. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен. Унищожени са мебели, техника и са опушени стени 300 кв.м. Пострадали няма. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН – Плевен с един пожарен автомобил.

Вчера в 14:36 часа от РСПБЗН – Червен бряг е потърсено съдействие за погасяване на пожар в къща в село Сухаче. По първоначална информация причина за произшествието е небрежност при боравене с открит огън. Огънят е изпепелил покривна конструкция 120 кв.м. Опушени са стени 120 кв.м. Пострадали няма, съобщават от Полицията. Пожарът е локализиран и погасен от служители на РСПБЗН – Червен бряг.

Небрежност при боравене с открит огън е причина и за пожар в спомагателни постройки в село Асеново. Сигнал за инцидента е постъпил вчера в 19:13 часа. Изгоряла е покривна конструкция 45 кв.м. Пламъците са локализирани и погасени от екип на РСПБЗН – Никопол.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: