Предложението за присъждане на званието „Почетен гражданин на Община Плевен“ на Ивет Горанова и Стойка Кръстева и треньорите им влиза в ОбС

23.08.2021 12:24

Предложението относно присъждане на званието „Почетен гражданин на Община Плевен“ на олимпийските шампионки Ивет Горанова (олимпийско карате) и Стойка Кръстева (бокс) и на треньорите Ангел Ленков (олимпийско карате) и Борислав Георгиев (бокс) е точка първа в предварителния дневен ред на предстоящата на 26 август 2021 г. сесия на Общински съвет – Плевен. Това информират от Пресцентъра на Община Плевен.

На Олимпийските игри`2020 в Токио този месец Ивет Горанова спечели златото в дисциплината кумите в категория до 55 кг, а Стойка Кръстева стана първа в бокса в категория до 51 кг.

Съветниците ще разгледат обобщен доклад за изпълнение на Плана за действие на Община Плевен за интеграция на ромите (2018 – 2020 г.) и Плана за действие на Община Плевен за равенство, приобщаване и участие на ромите (2021 – 2030 г.), предстои да бъдат приети начални цени по сортименти и дървесни видове за обектите, от които ще се продава дървесина на физически, юридически лица и търговци.

Общинският съвет ще вземе решение за безвъзмездно предоставяне по реда на Закона за физическото възпитание и спорт на стадион „Плевен“на Сдружение „Общински футболен клуб Спартак Плевен“, както и за предоставяне безвъзмездно за управление на НУ „Христо Ботев“ – гр.Плевен, на недвижим нежилищен имот на ул. „Парашкев Цветков“ №35, който се ползва като обект за хранене на учениците.

Сесията започва в 09.00 часа в Конферентната зала на Община Плевен в сграда „Гена Димитрова“ с предварителен дневен ред от 20 точки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: