Президентът на Световната карате федерация лично поздрави Ивет Горанова

17.08.2021 15:25
Президентът на WKF – Световната карате федерация Антонио Еспинос изпрати официално поздравително писмо лично до Ивет Горанова. То бе публикувано днес от Българската Национална карате федерация. Ето и текстът:
„Скъпа Ивет,
След края на Олимпийските игри в Токио 2020 искам да ти изпратя моите най-искрени поздравления за големия ти успех. Както съм казвал много пъти през последните дни и седмици, карате влезе в историята на това издание на Игрите и ти като олимпийски медалист безсъмнение си част от тази история.
По време на дългото приключение до Токио ние от WKF, спортът карате и ти преживяхме много повече трудности, отколкото очаквахме в началото. Въпреки това, провеждането на историческия карате турнир в Токио ни достави заслужената награда, усилията си струваха.
WKF и карате семейството има честта да разчита на теб за посланик на нашия спорт. Ти демонстрираш духа и качествата на карате в пълния си блясък. Ще продължаваме да работим за нашите цели, включително добавянето на карате като перманентен участник в Олимпийската спортна програма, за да позволим на бъдещите поколения да последват стъпките ти на олимпиец.
С уважение,
Антонио Еспинос, Президент на WKF“.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: