Най-добрите спортни пазари от PalmsBet – кои са те?

13.08.2021 15:17

Още с появата си през 2018-та година българската компания за спортни залози Palms Bet прави сериозна заявка да се превърне в номер 1 на родната хазартна сцена. Истината е, че на платформата не й е нужно много време, за да осъществи целта си. Тя има много предимства и плюсове, за които можете да прочетете в https://nostrabet.com/palms-bet/, но сред най-съществените, определено са тези, свързани с разнообразието от спортни пазари. За един опитен, но и за новобранците, в спортните залози, наличието на повече маркети за дадено събитие означава и повече опции за печалби, за намаляване на финансовия риск и дори за създаване на интересни стратегии. Нещо повече – колкото повече пазари има за даден мач в конкретна спортна дисциплина, толкова по-лесно е да намерим и добри коефициенти. При всички случаи, пазарите в даден букмейкър не трябва да са само много на брой, но и да са наистина подходящи и задоволителни за всички категории играчи. Ето защо, перфектна е стратегията на PalmsBet да включи както класически, така и по-нестандартни и дори можем да кажем екзотични маркети.

Топ спортни пазари в PalmsBet

Трудно е да изброим всички пазари в PalmsBet. Те са прекалено много, а и няма смисъл от подобни списъци. Много по-важно е да отбележим, че пазарите в категория футбол са повече от тези в почти всеки друг букмейкър у нас. Не по-малко значимо е да кажем, че всяка дисциплина е представена средно с по 50 лиги, като от тези лиги се предлагат десетки събития на дневна база, а всяко събитие е с предвидени средно над 60 пазара. Разбира се, има мачове, в които те са по-малко, но това не е избор на PalmsBet, а просто практика в световен мащаб сред букмейкърите изобщо.

Стига е до най-съществената част, а именно кои са най-предпочитаните спортни пазари в програмата за залози от PalmsBet. Ето кои трябва да споменем от гледна точка на потребителския избор и интерес:

  • 1х2 – класическият пазар за прогнозиране на краен победител в мача, респективно завършване на събитието с равенство. Това е пазарът, който е наличен във всяка дисциплина с уговорката, че в тениса равенство няма как да има.
  • Какво ще се случи първо в мача – Корнер, Засада, Жълт Картон или Гол. Това е един от по-нестандартните пазари в програмата с футболни събития. Отчитаме обаче, че той е доста популярен сред аудиторията. Освен че е интересен, вероятно големите му коефициенти го правят толкова известен.
  • Азиатски Хендикап. Въпреки че се смята за пазара за мастърите и истинските професионалисти, все по-често и начинаещите си пробват късмета тук. На практика обаче късметът трудно може да помогне да спечелите от подобна прогноза. Азиатските хендикапи са наистина особено, а ако вие вече сте им разгадали схемата, в PalmsBet ще ги откриете в изобилие.
  • Точен резултат. Този пазар се слави с доста високи коефициенти. Без значение каква ще е спортната дисциплина, дали залогът ще е предварителен, или на живо, мнозина играчи избират пазара главно защото носи обещание за добри приходи. В този маркет обаче е редно да имате доста сериозни познания в конкретния тип спорт, а също така и предварително да прочетете статистика за историята между двата отбора (или индивидуални състезатели).

Веднага след като се регистрирате в PalmsBet ще се уверите, че букмейкърът наистина е щедър на интересни маркети. А малко по-късно дори ще ви дадат и бонус за добре дошъл, за да изпробвате най-ексцентричните пазари с минимален финансов риск.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: