Как да използвате бонус код в букмейкърските сайтове?

12.08.2021 8:03

Едно от любимите неща на българските играчи в сайтовете за залози са бонусите. Но знаем ли всичко за тях в действителност? Така например, наясно ли сте как да използвате своя нов Bwin бонус код след успешна регистрация? Ако имате съмнения в знанията и опита си, добре е предварително да се запознаете с механизма, по който работят бонус кодовете. Те са особени и специфични, така че прочетете в следващите редове всичко, което трябва да знаете за тях, за да извлечете и максимума от предвидените им награди и изненади.

Какво представлява букмейкърският бонус код?

Букмейкърският бонус код е нищо повече от вид бонус. Той е част от общата бонусна система на дадена компания. Особеното в този бонус е, че е представен под формата на код. Това означава, че за да бъде активиран, следва да бъде изписан (или копиран) въпросния код. Най-често кодът е комбинация от цифри и букви, като понякога е изведен и като конкретна дума. Всъщност, начинът на изписване на кода не е толкова от значение, колкото е начинът му на действие. Както вече споменахме, за да бъде активиран бонус кодът следва да се въведе. Само че за да получите възможност да въведете въпросния бонус код, трябва предварително да отговаряте на определени условия. Те са ясно зададени от съответния букмейкър и в 90% от случаите са стандартните условия за получаване на специална оферта за добре дошъл. В тази връзка, нужно е предварително да си отворите акаунт и да го потвърдите, а след това да направите и първия си депозит. Бонус кодът обаче може и да е за бездепозитен подарък и в такъв случай той се въвежда непосредствено след регистрация и без нуждата от депозиране на средства. Понякога бонус кодът ви дава друг вид промоции – например, за възстановяване на изгубени средства от всички направени залози в даден период от време или за връщане на част от депозираните средства отново за конкретен времеви отрязък.

Как да намеря бонус код за букмейкър?

Има няколко варианта за целта. Първото нещо, което можете да направите, е да видите дали вашия букмейкър, тоест мястото, в което вече сте избрали за спортни залози, разполага с такава промоция. След това, прочетете условията за нейното използване и преминете към въвеждането на бонус код. Другото нещо, което можете да направите, е да потърсите в мрежата надеждни платформи за писане на ревюта и анализи, свързани с интернет пазара за спортни залози. Много често на подобни места се правят класации и списъци с актуалните топ бонус кодове, предлагани от различни букмейкъри. Хубавото на тези платформи е, че освен че ви изброяват активните бонус кодове, те и изясняват как точно се ползват, надеждни ли са букмейкърите, от които пристигат, заслужават ли си самите промоции и как да извлечете от тях най-доброто. И в двата случая при вземане на бонус кода, трябва да се запознаете и с начина на разиграване на спечелената награда. В букмейкърските правила и начин за ползване на бонусите тези условия са изрично упоменати и подробно описани. Бонус кодовете също вървят с такива ръководства, така че не пропускайте да ги прочетете, за да прецените дали си заслужава да се възползвате от тях.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: