Стойка Кръстева: Следвайте мечтите си! Не се предавайте! В един момент те стават реалност

11.08.2021 9:38

Този медал е за България, за българския народ. В тези трудни времена е хубаво, така както сега виждаме Вас обединени около спорта, така да се обедини цялата нация, да си подадем ръка и заедно да преборим всяка една трудност, за да може България да бъде едно прекрасно място, за да може всички ние със семействата си да се чувстваме уютно, децата да растат здрави и спокойни, да спортуват повече. С тези думи се обърна към плевенчани снощи златната медалистка по бокс от Токио 2020 Стойка Кръстева, която заедно с другото ни златно момиче Ивет Горанова, бяха посрещнати тържествено в Плевен заедно с треньорите им.

Спортът дава повече, със сигурност и взема, но дава много повече, подчерта Стойка Кръстева. Заради спорта ние сме станали тези личности, тези спортисти. Със сигурност треньорите и хората, до които смесе  докоснали през годините, са допринесли за всичко това.

На всички искам да кажа: ”Следвайте мечтите си! Не се предавайте! В един момент те стават реалност”.

Благодаря на моя съпруг Борил Кръстев за всичко, което ми е дал, защото той има най-голяма заслуга да стоя сега тук пред Вас, каза още златната медалистка.

Чест е за мен  да съм тук, в този боксов град Плевен, дал на света велики шампиони като Александър Владимиров и Детелин Далаклиев и още много други, каза и треньорът на Стойка Кръстева Борислав Георгиев. Той благодари на Стойка Кръстева за нейното трудолюбие, за доверието в него, за постоянното й търпение в дългата и изпълнена с трудности подготовка. Тя успя да даде всичко от себе си и да зарадва цяла България, категоричен бе Георгиев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: