Готова е програмата за Панаирни дни Кнежа 2021

11.08.2021 13:24
Готова е програмата за Панаирни дни Кнежа 2021.
За всички граждани и гости на града е подготвена поредица от спортни и културни развлечения, които гарантират много забавление и силни емоции, улиците ще бъдат отрупани с шарени сергии, лакомства и люлки.
Програмата на Панаирни дни Кнежа 2021 започва седмица по-рано с голямо футболно преживяване на стадион „Мизия“. На 21 и 22 август, специално за всички запалянковци, ще се проведе Футболен турнир на малки врати „Проект 2021“, организиран съвместно с БФТ.
В периода 23-26 август пък може да се включите в турнирите по белот, джаги, билярд и тенис на маса, които всяка година привличат все повече състезатели.
Традиционният турнир по ловна стрелба „Христо Ангелиев“ ще се проведе от 27 до 29 август на Стрелбището в Кнежа, а на 28 август всички любители на конната езда ще се съберат на Турнира по прескачане на препятствия, който ще се проведе на конната база в града.
Вечерта на 27 и 28 август балкански ритми ще завладеят парк „Ахтирка“. Големите звезди на поп-фолка ЕМАНУЕЛА, МЕДИ, ЕМРАХ, ДЖУЛИЯ и талантливите танциори от ансамбъл „Български ритми“ ще се погрижат за доброто настроение по време на празничните концерти.
Заповядайте да се позабавляваме заедно!, кани кметът Илийчо Лачовски.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: