Депутатът Найден Зеленогорски участва в конференция „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“

04.08.2021 11:42
Народният представител и член на УС на Асоциацията на българските градове и региони (АБГР) Найден Зеленогорски взе участие в научно-практическа конференция „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“, организирана от АБГР съвместно с Фондация „Конрад Аденауер“ и партньорството на УНСС.
Над 100 души, между които кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, общински съветници, експерти, членове, партньори и приятели на асоциацията, взеха участие на форума.
Зеленогорски приветства присъстващите и връчи част от наградите на съпровождащата церемония, на която се раздадоха седмите Национални награди на АБГР.
Асоциацията на българските градове и региони вече 17 години осъществява съвместни проекти с Фондация „Конрад Аденауер“. Конференцията „Интелигентни градове и общини – Визия за бъдещето“ е част от това сътрудничество – за подкрепа на градските власти и администрация, за повишаване на ефективността на управлението в градовете в интерес на гражданите и в съответствие с европейските ценности и стандарти.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: