Въпреки новите цени на парното Топлофикация – Плевен запазва всички програми за своите редовни клиенти

27.07.2021 8:20

От Топлофикация – Плевен обявиха, че за момента запазват въведените политики за своите коректни клиенти, а именно програмите „Изряден клиент“ и „Лоялен клиент“.

„Във връзка с новата цена на топлинната енергия с топлоносител гореща вода, която е в сила от 1 юли, трябваше да проведем сериозен анализ и да изберем какви да бъдат условията по програмата „Изряден клиент“. В тази връзка клиентите отново ще ползват отстъпка под формата на пределна цена на битово гореща вода в размер до 11,00 лева с ДДС. Пределната цена се отнася за всеки потребен и отчетен кубик битово гореща вода.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.

Директорът даде пример, като посочи, че ако за конкретна абонатна станция, цената е в размер на 15,00 лева с ДДС, то отговарящият на условията за участие в „Изряден клиент“ заплаща за всеки потребен и отчетен кубик цена в размер на 11,00 лева с ДДС.

„Всичко над 11,00 лева, остава 11,00 лева!“ каза инж. Василев.

„При цена за съответния месец за един кубик битово гореща вода в размер, равняващ се на по-малко от 11,00 лева ДДС, клиентите заплащат реалната цена, определена от фирмата за дялово разпределение.“  каза инж. Василев.

В програмата „Изряден клиент“ участват всички абонати, които използват топлинна енергия за битови нужди и нямат повече от 2 неплатени фактури, както и съдебни или пръсъдени задължения към Топлофикация Плевен. Според условията, за участие в програмата, всички уреди трябва да са с преминала метрологична проверка в срок, както и клиентите да осигуряват ежемесечен отчет или самоотчет на уредите за дялово разпределение.„Искам да обърна внимание, че в програмата „Изряден клиент“ участват само абонати, които са актуализирали и потвърдили клиентската информация по партидите.“ каза инж. Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: