С празник откриха ремонтираните помещения на Пенсионерски клуб „Вяра“ в село Ленково

26.07.2021 16:21
Пенсионерски клуб „Вяра“ с. Ленково, с председател Ася Цолова, организира весел празник. Поводът бе откриване на ремонтираните помещения на клуба. Гости на тържеството бяха кметът на общината Лъчезар Яков, общинският съветник Петър Парашкевов, председателят Симеонка Тодорова и членове на Клуб на хората с увреждания „Надежда“ с. Ленково, приятели и съмишленици на ПК „Вяра“.
Домакините посрещнаха гостите си в обновения клуб, който се помещава в сградата на кметството. Ремонтът е осъществен с финансовата подкрепа на Общината, а интериорните решения са дело на председателя Ася Цолова и членовете на клуба. Те изказаха своята благодарност към общинския кмет Лъчезар Яков, Кметство Ленково и работниците към него за оказаната помощ и подкрепа в осъществяването на ремонта.
Кметът поднесе подарък на пенсионерския клуб с пожеланието: „Ползвайте придобивката си със здраве и нека занапред поводите за радост и празници са повече!“. Домакините също изненадаха своите гости с подаръци – авторски картини на Ася Цолова и ръчно изработени сувенири. Празникът продължи с много музика, настроение и забавни игри в лятната градина на с. Ленково.
Снимки и информация: Община Гулянци, Пресцентър
#тагове:

НАЙ-НОВИ: