Редовните клиенти на Топлофикация – Плевен ще получават отново 3% отстъпка

26.07.2021 12:07

Въпреки повишаването на цените на топлинната енергия от началото на месеца от Топлофикация – Плевен са взели решение за запазване на отстъпките по двете им програми „Изряден клиент“ и „Лоялен клиент“.

„Отстъпката „Лоялен клиент“ се начислява на всички коректни клиенти, използващи услугите централно отопление и битова гореща вода, предлагани от Топлофикация Плевен. Важно условие, за да получите отстъпка от месечната фактура, е да заплащате в срок текущите си задължения.“ каза изпълнителният директор инж. Йордан Василев.

Той обяви, че и през тази година полагащата се отстъпка за коректните клиенти остава в размер на 3% от стойността на фактурираната сума, преди облагане с ДДС. Инж.Василев направи важно уточнение, че отбивът се начислява върху крайната сума преди облагане с ДДС .„Отстъпката се получава веднага при заплащане на месечната сметка на каса на Топлофикация – Плевен. Ако заплатите по електронен път, отстъпката ще Ви  бъде начислена и ще е видима като надвнесена сума по Вашата партида и ще бъде приспадната от следващото задължение.“, уточни инж. Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: