Васил Петров с концерт в Плевен на 10 август, специален гост – Зорница Иларионова

20.07.2021 16:22

Концертът „Симфоничен начин“ или SymphoNY way ще се състои в двора на историческия музей

 Концерта SymphoNY way на Васил Петров е част от националното му турне, което стартира през юни. Големият изпълнител представи новата си програма на летните сцени в Сливен, Пловдив, Бургас, Петрич, Карлово и Ямбол, където предизвика възторжени отзиви сред публиката и поредица от бисове. На 10 Август  от 20:30ч. Васил Петров ще представи тази впечатляваща програма на открита сцена в двора на Регионалния исторически музей на град Плевен.

На концерта ще чуем новия му албум – LOVE SONGS Vol.1, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Бийтълс и Дийп Пърпъл в красива симфонична интерпретация. Присъстват и филмови теми – Schindler’s List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра.На сцената с него ще са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите – Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (бас китара) и специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова.  

Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов. 

Концерта SymphoNY way на Васил Петров ще бъде представен и на 11 Август във Велико Търново – Летен театър, 26 Август в Търговище – Арена Търговище, 6 Септември в Ловеч, 7 Септември в Шумен – Студенски парк,  8 Септември в Русе – Канев център, 22 Септември в Созопол – Амфитеатър Созопол.

 Медийни партньори на турнето са Радио 1.

Билети за концерта на 10 Август в Плевен от касите на билетен център на читалище “Съгласие“ .

Концерта ще се проведе при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залите.

За допълнителна информация на страницата на Васил Петровhttps://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial

Снимки: Константин Зайков и Нико Тренчев

#тагове:

НАЙ-НОВИ: