Пети квалификационен кръг от Националния турнир по мини футбол „България, хайде да ритаме“ в празничната програма на Община Левски

17.07.2021 12:42

Кметът на Община Левски г-жа Любка Александрова и главният координатор на Българската асоциация по мини футбол /БАМФ/ в Плевен Димитър Николов откриха днес официално Пети квалификационен кръг от Националния турнир по мини футбол „България, хайде да ритаме“ на Спортния стадион в Левски.


Димитър Николов приветства всички отбори, които се включиха в националния проект, и обяви, че всички шампиони ще имат възможност да се включат в два полуфинални турнира. 16-те най-добри отбора ще играят на финален турнир за определяне на абсолютен шампион на България по мини футбол.Той ще има изключителната възможност да участва в европейското първенство. Благодари на Община Левски и лично на г-жа Александрова за голямата подкрепа за реализиране на турнира и връчи плакет от името на футболния съюз в знак на благодарност за подкрепата за развитието на масовия футбол в България.
Кметът на Община Левски, г-жа Любка Александрова приветства с радост всички футболисти и всички на спортното събитие в навечерието на празника на град Левски. Благодари от сърце на Димитър Николов за поканата община Левски да се включи в прекрасната инициатива за организиране на състезания по мини футбол.
Познавайки силата на отборите на община Левски и желанието за победа изрази надежда за достигане на финалите на национално ниво, а защо не и на европейско. Община Левски подкрепя желанието на хората в общината да спортуват, да побеждават за общината, подчерта г-жа Александрова.
Пожела прекрасен футболен празник на всички и победа на най-добрите.
Осем отбора от община Левски участват днес в Пети квалификационен кръг от Националния турнир по мини футбол „България, хайде да ритаме“ на Спортния стадион в Левски.
В края на турнира днес ще бъде определен отборът, който ще представлява община Левски на двата полуфинала.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: