Коалиция „Демократична България  – Обединение” призова плевенчани да дадат своя глас за промяната

09.07.2021 10:21

С концерт Коалиция „Демократична България  – Обединение” закри в Плевен предизборната си кампания. На площада пред театъра се събраха членове и симпатизанти на партиите в коалицията, демократично мислещи хора, които заявиха своята подкрепа на номер 23 в бюлетината и поискаха промяна в управлението на държавата. Кандидатите от листата на „Демократична България  – Обединение” за 15-ти МИР – Плевен с водач Найден Зеленогорски разговаряха с плевенчани и представиха своите виждания за бъдещото управление на страната.

Подкрепете „Демократична България”, защото ние ще се борим за възстановяване на парламентарната република, заяви ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, който снощи бе в Плевен специално за финалното предизборно събитие в града. Повече от 10 години държавата ни беше премиерска република, парите се управляваха еднолично от Борисов и се раздаваха от прозореца на неговия джип. Парламентът е висш орган на държаваната власт. Ние трябва да възстановим неговия авторитет и там да бъдат вземани всички важни за държавата решения – прозрачно, добави ген. Атанасов. Според него във всяка една сфера на държавното управление има нужда от реформи. Ние сме готови с пакет от законопроекти в областта на здравеопазването, икономиката, спорта и всички други. Трябва ни радикална промяна за по-добро управление, за да се повдигне благосъстоянието на българския народ, категоричен бе лидерът на ДСБ.

И призова плевенчани и избирателите в областта да дадат своя глас за „Демократична България  – Обединение”, защото „Найден Зеленогорски е доказан демократ, честен човек – това са много важни неща и аз мисля, че хората в негово лице ще припознаят местния лидер”.

Нашата листа е съставена от хора с потенциал, с принципи, експерти, с ясни позиции през годините. В  последните 12 години в България бе наложен режим на полудемокарция. Сега България има нужда от ново начало, и то може да бъде факт с усилията на „Демократична България”, подчерта в обръщението си към събралите се плевенчани Найден Зеленогорски. Сега трябва да направим максималното и да получим резултат, който да ни гарантира да сме част от едно мнозинство, което да състави правителство. Правителство, което да гарантира върховенство на закона, подобряване на бизнес средата, овладяване на корупцията и връщане на сериозните инвеститори в страната, категоричен бе Зеленогорски.

В концерта участваха плевенските изпълнители Биляна Добрева и група „Криминале”, както и Васко Кръпката.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: