Патриотите в Плевен закриват кампанията с концерт на VIVO MONTANA и Северняшки танцов ансамбъл

09.07.2021 7:42

„Мислете дали искате още от старото, поднесено в нова опаковка, или наистина искате промяна“, заяви водачът на листата Полина Цанкова

Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯи НФСБ“ закрива предизборната си кампания в Плевен с голяма концерт на Vivo Montana и Северняшки танцов ансамбъл. Събитието ще бъде на площад „Възраждане“ днес– 9 юли, от 19 часа. По повод края на кампанията Полина Цанкова, водач на листата на патриотите в Плевен, сподели, че се надява на подкрепа от плевенчани в неделя! „Ние патриотите научихме своя урок и се обединихме! Благодарение на избирателите можем да бъдем три пъти по-силни и в новия парламент!

Всички ние видяхме какво направи 45- то НС – хвърли държавата в безвремие, което само за няколко месеца доведе до драстично увеличаване на цените на горивата, топлоенергията, електроенергията и храните. Това се случи, защото там липсваха патриотите, липсваше здравият разум!“, категорична е Полина Цанкова.

Според призовава гражданите да не пропиляват своя глас за кандидати, които през живота си не са дали нищо на хората, но искат да ги управляват, които високомерно мълчат и се крият, за  да не им задават въпроси, на които не могат да отговорят.

„Участваме в тези избори, за да обявим, че ние оставаме на предната линия в битката за справедливост и не сме се отказали да се борим! Битката обаче е обречена без подкрепата на плевечани! Затова Ви призовавам – на 11 юли мислете за себе си и за децата си! Мислете дали искате още от старото, поднесено в нова опаковка, или наистина искате промяна“, заяви още Полина Цанкова, водач на листата на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ в Плевен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: