Красимир Каракачанов в Плевен: В българския парламент трябва да има хора, които не клякат ни на Брюксел, ни на Вашингтон, ни на Москва!

09.07.2021 21:14

С голям концерт на площад „Възраждане“, с участието на Северняшки ансамбъл и Духов оркестър “Вива Монтана”, закри своята кампания в Плевен коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“.


„Всички видяхме, какво направи 45-тото Народно събрание – хвърли държавата в безвремие, което само за няколко месеца доведе до драстично повишаване на цените на горивата, на топлоенергията, на елестроенергията и на храните. И това се случи, защото там липсваха партиотите, липсваше здравият разум и гласът на избирателите на Българските патриоти.“ Това заяви Полина Цанкова, водач в Плевен на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“.


„Ние научихме своя урок и се обединихме. Сега сме три пъти по-силни и Вашият глас ще се чува три пъти по-силно в новия парламент. Година след година ние продължаваме да водим нашата битка и да не позволяваме тихомълком да печели някой на гърба на народа. Участваме в тези избори, за да обявим, че сме на предната линия в битката за справедливост. На 11 юли мислете за вас, за вашите деца! Мислете, дали искате още от старото, поднесено в нова опаковка, или наистина искате промяна, за да живеете по-добре!“, призова присъстващите Полина Цанкова.
„В 44-ия парламент направихме доста добри неща за Плевен и България. Бе повишена минималната пенсия, повишиха се и заплатите във всички секторни политики. Спряхме Истанбулската конвенция, спряхме Пакта за мигрантите и неподготвената Македония да влезе в Европейския съюз.


В мандата на 44-ото Народно събрание успяхме да осигурим на два пъти по 1 милион лева за Университетската болница „Д-р Георги Странски“. Първият е вложен за ремонти на материалната база. Вторият е инвестиран за апарат от най-ново поколение за инвазивната кардиология, който вече работи. Връщането на самостоятелния статут на военното училище в Долна Митрополия стана факт благодарение на инициативата и усилията на Красимир Каракачанов в качеството му на вицепремиер в последното правителство. Това даде допълнителни възможности за развитието на ВВВУ “Георги Бенковски“, както и добри перспективи пред общините Плевен и Долна Митрополия.

Факт е и най-големият у нас войнишки паметник за героите от Дойран, като за реализацията му ВМРО дари общо над 30 000лв. Отделно, от военното министрество бяха дадени отработени гилзи за материала за изграждане на фигуралната композиция на паметника. Припомни пред присъстващите на площад „Възраждане“ вторият в листата на коалиция „Българските патриоти” – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ д-р Калин Поповски.


Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова плевенчани да използват оставащото време до изборите, за да убедят своите приятели и познати да гласуват за едни отговорни и можещи народни представители.
„В българския парламент трябва да има хора, които не клякат ни на Брюксел, ни на Вашингтон, ни на Москва. Хора, които могат да казват „не“, и за които българският интерес е над всичко и България е над всичко!“, категоричен бе в призива си Каракачанов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: