Град Левски празнува на 18 юли

08.07.2021 10:25

На 18 юли в 10,30 ч. тържествено ще бъдат издигнати знамената на Република България, Европейски съюз и град Левски.
Тържествен празничен водосвет за здраве и благополучие ще отслужи Великотърновският митрополит Н.В.Пр. г-н , г-н Григорий с участието на отец Георги и отец Руслан Личев – секретар на великотърновска митрополия.
Кметът на община Левски г-жа Любка Александрова ще поздрави жителите и гостите на град Левски с празника на града, а след това ще има церемония за удостояване със званието „Почетен гражданин” .
С гражданско поклонение пред паметника на Васил Левски в 11.30 ч. жителите и гостите на град Левски ще изразят своята почит и признателност към живота и делото на Апостола.
Състезание по плуване на Плувния комплекс гр.Левски ще започне в 13.00ч. Желаещите да участват в състезанието ще се записват за участие на място.
Празничен поздрав и звезден концерт вечерта от 20.30 ч. на откритата сцена пред Община Левски
Ивон Христова, сребърен медалист от Световна купа по спортна акробатика м. април 2021г., състезател от ЦСКА – София и Даниел Николов, бронзов медалист от Световно първенство по спортна акробатика, м. юни 2021г. – Женева, състезател на СК по акробатика гр.Горна Оряховица и участник в „България търси талант“ 2021 с изпълнението си ще поздравят за празника жителите и гостите на град Левски.
Звезден концерт, с обичаните песни и „ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ – Маргарита Хранова, Йордан Караджов, „Трамвай № 5“, Христо Кидиков и Владислав Славов ,ще изпълни вечерта с празнично настроение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: