Румен Гечев: Ако не построим АЕЦ “Белене”, може да останем без ток след 15-20 години!

07.07.2021 10:16

“Ако не построим АЕЦ “Белене”, може да останем без ток след 15-20 години”, заяви кандидатът за депутат от КП “БСП за България” Румен Гечев, който беше гост в предаването “Делници”на телевизия Евроком с водещ Николай Колев.


Гечев застава твърдо зад идеята за построяване на нова електроцентрала. Той даде примери със страсни като Великобритания. Обясни, че там се планира построяването именно на такава централа със силно участие на Китай.
Гостът коментира и развитието на икономиката на страната. Той отбеляза, че БСП планира стратегия, според която следва да се стигне до изравняване на стандарта на живот в различните региони в държавата.
“Безчинствата, които се извършваха в хазартния сектор, вече са ясни”, заяви още кандидатът за депутат от КП “БСП за България” и водач на листата в 15 Плевенски МИР Румен Гечев.
Гечев припомни разкритията на Васил Божков, че е давал милиони левове подкупи на бившият министър-председател и бившият финансов министър.
Кандидатът за депутат коментира и срещата на Бойко Борисов с турския президент. Гечев заяви, че тази визита е срамна и че тя е изиграла лоша услуга на бившия премиер. Тя показвала, че по всяка вероятност Борисов е търсил гласове за себе си в Турция.
Виж още по темата тук: https://www.eurocom.bg/show/delnici/11684
Информация: Телевизия Евроком, снимка Плевен за Плевен – архив
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: