Найден Зеленогорски: България трябва да се върне на пътя на нормална средноевропейска демократична държава

07.07.2021 16:16

Активна предизборна кампания провеждат кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „Демократична България – Обединение“ в област Плевен. Посетили сме около 60 населени места, разговаряме с хората, представяме им нашите политики и приоритети за региона, каза днес на пресконференция Найден Зеленогорски, водач на листата за 15-ти МИР – Плевен на Коалиция „Демократична България – Обединение“. За нас България не е само жълтите павета, а трябва да стъпим във всяко населено място. Нашата стратегическа цел не е само за тези избори, а и за всеки следващ вот. Убедени сме, че „Демократична България“ може да бъде не четвърта, а трета, а защо не и втора политическасила на предстоящите избори, работим всеки миг за това, категоричен бе Зеленогорски.

Той коментира ключов проект на местната власт в Плевен, който може да превърне градът ни в лидер в Северна България – обособяването на нова модерна индустрална зона върху общински земи край село Бохот. В Общината работят активно върху този проект. Ние от „Демократична България – Обединение“ ще направим така, че тази индустриална зона да се случи, да се осигури финансиране за проектиране, да се осигурят европейски финанси. Идеята е там да се привлекат високотехнологични инвестиции, които могат да създадат около 4000 работни места, добави Найден Зеленогорски. И подчерта, че от „Демократична България“ ще положат усилия АМ „Хемус“ да бъде бързо и качествено построена, без корупция, със съответните търгове, за да се похарчат ефективно парите за смислен проект. Нашата мечта от години – за голяма индустриална зона близо до Плевен и АМ „Хемус“, ще се осъществи и ще даде шанс за развитие на града и целия регион, каза още Зеленогорски.

България трябва да се върне на пътя на нормална средноевропейска демократична държава, в която има правила и закони, в която инвеститорите няма да се опасяват, че ще бъдат рекетирани от държавата и от държвни институции и от частни субекти, без да се опасяват, че ще им откраднат бизнесите, заяви още водачът на листата на Коалиция „Демократична България – Обединение“.

Зеленогорски покани плевенчани на концерта по повод финала на предизборната кампания на Коалицията. Той ще се състои на 8 юли, четвъртък, пред ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен от 19 часа като в града пристига ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: