ВВВУ „Георги Бенковски“ сключи договори за сътрудничество с още две училища

07.07.2021 15:24

ВВВУ „Георги Бенковски“ продължава процеса за сътрудничество със средните училища в Плевенска област. Закономерно е, година след възстановяване на училището да се възстановят контактите с училищата в община Долна Митрополия. Тази седмица гости на ВВВУ бяха директорите на СУ „Васил Априлов“ и СУ „Евлоги Георгиев“, информират от пресцентъра на висшето училище.

На работните срещи бяха обсъдени конкретни идеи за различни по характера и насочеността си съвместни идеи, които да подпомогнат бъдещата професионална реализация на младежите от региона.

Договорът между ВВВУ „Георги Бенковски“ и СУ „Васил Априлов“- Долна Митрополия бе подписан от ръководителите  им – бригаден генерал Юлиян Радойски и Цветанка Митева, в присъствието на Даниел Ангелов- зам. директор по производствената дейност и Илиана Маринова- ръководител ИКТ.

Договорът със СУ „Евлоги Георгиев“-Тръстеник  началникът на ВВВУ подписа с директора на училището Валентина Велкова, в присъствието на Галина Георгиева-преподавател по философия и история.

Принос за сключването на договорите за сътрудничество имат Илияна Николаева- асистент по физика в Департамент „Хуманитарни и природни науки“ и доцент д-р инж. Даньо Лалов – декан на факултет „Авиационен“.

Снимки: ВВВУ „Георги Бенковски“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: