Акценти от предизборната програма на „Демократична България – Обединение” представят кандидатите за народни представители от Плевен

06.07.2021 15:03

Кандидатите за народни представители от листата на „Демократична България” продължават  срещите си с представители на бизнеса от плевенския регион. „Малките и средни предприятия са гръбнака на българската икономика. Стратегически приоритет на „Демократична България” е създаването и поддържането на подкрепяща бизнес среда за смели и почтени предприемачи, за да може този тип бизнес да се развива успешно и да разгърне своя иновативен потенциал”, заяви Найден Зеленогорски, водач на листата в Плевен. Той изрази непоколебимото намерение на коалицията за политически действия, насочени към подпомагане и модернизацията на българската икономика, като сред приоритетите на коалицията е преструктуриране и реформа на Българската банка за развитие и трансформираме на финансовия й ресурс в инструмент за солидна и прозрачна подкрепа за перспективния малък и среден бизнес в страната.

Създаване на контролни механизми, чрез които да се прекратят кражбите и източването на европейски фондове, реална модернизация, дигитализация и зелената трансформация на българската икономика, привличане на български и чуждестранни инвеститори в продукти и услуги с висока добавена стойност, опростяване на административната тежест  и други, са само част от икономическата политика на „Демократична България” насочена в подкрепа на бизнеса.

Кандидатите за народни представители проведоха и редица срещи с жителите на селата Бръшляница, Мечка, Коиловци, Брест, Милковица, Гиген и гр. Гулянци. На тях бяха дискутирани теми свързани с възстановяване на поливното земеделие, подкрепа на зеленчукопроизводството, овощарството и лозарството, както и приоритетно развитие на животновъдството и пчеларството.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: