Николай Иванчев: Нулева толерантност към корупцията на всички нива!

01.07.2021 15:38

Николай Иванчев е завършил СА „Д.А. Ценов” гр. Свищов със специалност „Счетоводство и контрол“. Икономист по професия. Работил е в сферата на търговията и услугите като мениджър. В момента е преподавател по икономика. Занимава се с развитието на емоционалната интелигентност при учениците и подкрепа на хора, пострадали от емоционално и физическо насилие.
Областен координатор на ПП НФСБ. Кандидат за народен представител от КП „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ от 15 МИР Плевен.

– Кое Ви накара да се ангажирате с политиката и защо избрахте
НФСБ?

От дълго време следя политическия живот в страната и съм наясно с положителните и отрицателните страни на партиите. Като човек с патриотични възгледи имам определена гражданска позиция, която да работи в полза на обществото.
Управленческата програма и инициативите на ПП НФСБ се припокриват с моите виждания за управление и политика. Защитата на традиционното семейство, защитата на пенсионерите, социалната политика, провеждана от партията до момента, припокрива моите възгледи, което ме накара активно да вляза в политическия живот в страната. Желанието ми е чрез моя поглед като гражданин да допринеса и работя за развитието на тези цели.

– Защо предпочетохте коалиционната форма на явяване на изборите?

Програмите и целите на партиите, обединени в коалиция „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ”, се припокриват. И трите партии сме патриоти по сърце и душа и искаме да запазим българското, да работим за развитието ни като държава. Знаем, че заедно обединени, можем да го постигнем и да работим върху постигането на целите, които сме заложили в програмата си. Както видяхме и на предните избори, еднопартийният модел минава встрани. Създаването на коалиции и обединението на партиите е предпоставка за по-добра и взаимна работа.

– Отношенията с партньорите?

В нашия град ние се познаваме и от преди коалиционната ни работа. В момента работим много добре и си взаимодействаме. За нас е важно да постигаме резултати. Целта ни сега е да върнем доверието на хората, да имаме представители в парламента, защото се видя, че без нашите корективни действия, стават после безумия и, защото само така ще можем да работим за постигането на нашите цели.

– Основните приоритети в програмата на коалицията?

Това са 10-те приоритета по които ще работим в следващия парламент.
1.Повишаване на доходите на българските граждани, включително и преизчисляване на всички пенсии.
2. Приемане на закон за частния фалит
3. Подкрепа на грамотната раждаемост, активни просемейни политики и програми за завръщане на нашите сънародници от чужбина.
4. Недопускане на ДПС и други антиконституционни етнически партии в управлението на държавата.
5. Независима националноотговорна външна политика, отстояваща само и единствено интересите на България.
6. Защита на традиционното българско семейство и семейни ценности. Недопускане на еднополовите бракове и джендър идеологията в страната ни.
7. Прекратяване на социалния паразитизъм. Всички български граждани имаме еднакви права и задължения. Толерирането на едни за сметка на други е недопустимо.
8. Повече власт при хората- въвеждане на регионално самоуправление и разширяване на правомощията на общините.
9. Нулева толерантност към корупцията на всички нива.
10. Дебат за нов Обществен договор, за създаване на механизъм за повишаване на личната отговорността политическите лица, както и за отстраняване на функционалните неуредици при държавното управление.

– Ангажиментите, които ще поемете като депутати от плевенски регион?

Ние, като кандидат-депутати с мандат от Област Плевен, ще работим за развитието на областта. Освен националните цели, които сме заложили, ние сме и пряко ангажирани с града ни. Нуждата от инвестиции, подновяването на инфраструктурата, грижата за парк „Кайлъка” и други проекти за развитието на областта, пряко се ангажираме да работим за постигането им.

– Вашите лични ангажименти към избирателите от Плевен?

Както споменах, аз съм пряко ангажиран с Плевен. Тук съм роден, тук живея и работя. За мен работата на народния представител е при хората, да изслушва проблемите им и да ги решава. Лично се ангажирам пред всеки един човек да го изслушам по проблем и пряко да се ангажирам с решаването му. Ангажирам се да работя усилено за повишаването на доходите на гражданите, за привличане на инвестиции за Плевен, ограничаване на ДПС от влиянието им в района, както и моята лична подкрепа към всякакви социални и обществени инициативи, които ще бъдат полезни на гражданите и областта.

КП „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ” е с номер 16 в интегралната бюлетина, а преференцията за мен е с номер 103.

Благодаря Ви!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: