ЦОП – Гулянци с национално отличие за втори пореден път тази година

01.07.2021 16:59

В края на месец юни екипът на ЦОП – Гулянци получи поредното признание за работата си на национално ниво, информират от Пресцентъра на Общината. Национален алианс за социална отговорност (НАСО)връчи ежегодните годишни награди за добри практики и принос за развитието на социално-отговорните политики в България на официална церемония в рамките на Националния форум „Социални услуги, социално предприемачество и заетост“.  Наградите бяха разделени в няколко категории – Общини, Работодатели, Неправителствени организации, Социални услуги и Индивидуални награди.

Центърът за обществена подкрепа – Гулянци е награден в категорията „Социални услуги“ за активно партньорство и развитие на социалните услуги. Призът връчи генералният секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хората с увреждания (EASPD) Люк Зелдерло. При получаването на наградата заместник-кметът на община Гулянци Левтеринка Георгиева благодари на НАСО за оказаната чест и на екипът на ЦОП гр. Гулянци за енергията, ентусиазма и професионализма, с които работят.

След церемонията Цветомира, Боряна, Василена и Денислав споделиха, че са горди, развълнувани и изключително благодарни за признанието. „Не бихме постигнали това без подкрепата на Община Гулянци. Награда ни дава увереност, че вървим в правилната посока заедно и ни амбицира да се стремим към усъвършенстване, за да оправдаем доверието.“, казват още младите хора.

Снимки: Община Гулянци

#тагове:

НАЙ-НОВИ: