Плевенска фирма застава зад инициатива в подкрепа на ваксинацията срещу COVID-19

30.06.2021 15:56

След работна среща с областния управител Марио Тодоров, ръководителя на клуб „Северняците“-Плевен Джейлян Демирев, ръководителя на фирма „ХЕМ АД“ – Плевен Васил Недялков и пълномощника на изпълнителния директор на „ХЕМ АД“ Петранка Кънчева е обсъдена идея за съвместен проект. Фирмата подкрепя инициативата „Да на ваксинацията“. Тя е под патронажа на областния управител Марио Тодоров и вече трета седмица събира гражданите на Плевен, информират от Пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

Ще припомним, че и този уикенд в Плевен на пл. „Възраждане“ ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина срещу Covid-19. Съвместната инициатива на ОА-Плевен, клуб „Северняците“, РЗИ и „ХЕМ АД“ – Плевен имат за цел да подкрепят ваксинацията срещу Covid-19. По този повод гражданите и гостите на  Плевен са поканени на 4 юли, неделя, от 18:00ч. пред Военния клуб заедно извият български хора.

Пунктът за ваксинация в неделя ще бъде с работно време от 16:00ч. до 20:00ч., като всеки един от желаещите може да се ваксинира само срещу документ за самоличност.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: