В Левски се проведе обучение по проект за противодействието на насилие и агресия сред децата

29.06.2021 12:53

За поредна година МКБППМН /Местната комисия за борба срещу противообществените прояви  на малолетни и непълнолетни/ –Левски проведе обучение по общинския проект за „Превенция и противодействие на асоциалното поведение, насилие и агресия сред малолетни  и непълнолетни” на тема „Изграждане на умения по ключови компетентности чрез НЛП”.

В обучението участваха 17 учители от общинските училища в Левски и селата Обнова, Българене и Асеновци.

Лекторът Ивелин Бонев, научен ръководител и водещ лектор от Център за психологически изследвания, обучение и развитие на персонала, с иновативни методи и подходи, убеди  участниците в обучението, че да вървят по пътя към успеха заедно със своите ученици, трябва да си поставят малки цели и да имат реалистични очаквания.

Дискутирани бяха казуси, обвързани с щастието, себеприемането и почтеността, понятия свързани с емоционалното състояние, с етиката и моралните норми, които са в основата на възпитанието на личността. Отделено беше внимание и на актуалния за забързаното ни ежедневие стрес, който  оказва негативно влияние върху работоспособността на всеки.

МКБППМН-Левски благодари на всички участници за проявения интерес, за изключителната дисциплина и  екипност в работата. Макар и от различни училища всички присъстващи на семинара се обединиха от общата цел да усъвършенстват своите знания и умения за работа по превенция на асоциалното поведение, насилие и агресия.

Снимки и информация: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: