Найден Зеленогорски: Нашата цел е да привлечем големи инвеститори в Плевен, които да осигурят високоплатени работни места

29.06.2021 16:24

 

За нас голямата политика са регионалните проблеми. Една от големите теми на нашия регион е отварянето на Плевен към света чрез обходния път, летище и към река Дунав. Плевен е затворен град и без летище, пристанище в близост, възможностите да привличаш инвестиции са значително по-малки. Това заяви на пресконференция Найден Зеленогорски, водач на листата на Коалиция „Демократична България – Обединение“ за 15-ти МИР – Плевен. Той подчерта, че от Коалицията винаги са подкрепяли изграждането на АМ „Хемус“, но при високо качество, а не на 6-тия месец да започнат ремонтите.

Това, към което се стремим всички кандидати от нашата листа, е да имаме големи инвеститори в област Плевен, високотехнологични индустрии с високоплатени работни места, коментира Зеленогорски. В момента безработицата в Плевен е ниска, но и заплатите са ниски, а по-високи възнаграждения са постигат чрез високотехнологични производства, отбеляза още той. Затова и АМ „Хемус“ и обходния път на Плевен е важен, летището в Долна Митрополия и река Дунав с пристанищата са важни, и не последно място и тунелът под връх Шипка, защото това ще е директната връзка между Северна и Южна България, категоричен бе Зеленогорски.

Водачът на листата на Коалиция „Демократична България – Обединение“ не подмина темата за планираната манипулация на изборите, която коментира в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. ГЕРБ, които откраднаха поредица от избори, усъвършенстваха начина за манипулиране на избори, купуват гласове казват, че машини ще сменят резултата. Какъв резултат ще сменят – вие вече сте минало, ГЕРБ никога повече няма да се върне на власт в държавата, заяви Зеленогорски. Той добави, че годишно в България се губят от корупция, кражби и пропуснати инвестиции по 11 млрд. евро годишно.

Времето на ГЕРБ отмина, те трябва да се препозиционират и да се подготвят за дълбока опозиция, да се опитат да не изчезнат от политическия живот на страната, каза още Найден Зеленгорски. Той подчерта, че Коалиция „Демократична България“ води активна предизборна кампания в област Плевен като се стреми да покаже на хората, че машинното гласуване е лесно и достъпно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: