Проф. д-р Григор Горчев: Нашата мисия е да въведем стабилност и ред, да надграждаме и да вървим напред

27.06.2021 11:59

Листата с кандидати за народни представители на Коалиция ГЕРБ – СДС за 15-ти МИР – Плевен бе представена снощи в зала „Катя Попова“. За да заявят своята подкрепа в Плевен пристигнаха лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, зам.-председателят на партията Томислав Дончев, председателят на младежката органзизация на ГЕРБ Георг Георгиев, Цветомир Паунов, адм. секретар на ГЕРБ.

Лично аз винаги предпочитам да бъда открит, директен, да реализирам идеите си и най-вече да имам мисия, която да защитавам. Сега нашата мисия е да въведем яснота, стабилност и ред в хаоса, заяви пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ проф. д-р Григор Горчев, водач на листата. Трябва да се обединим и да надграждаме, добави той. Философията на живота е в това да признаваме всичко, което е направено преди нас. Нашето общество е стигнало дотук, защото има еволюция в човешкото познание и ум, има постоянно надграждане. Затова и нашата цел е да надграждаме, да вървим напред за още по-добри резултати, каза още проф. Горчев.

Добрите резултати от управлението на ГЕРБ припомни Георг Георгиев. Той подчерта, че от 2009 г. ГЕРБ успя да удвои брутния продукт на държавата, да удови пенсиите, да удвои учителските заплати, да построи стотици километри пътища. „Това, което ГЕРБ направи за 12 години не може да бъде изчегъртано, защото не може да бъде изчегъртан нито един от вас. Вие сте толкова реални, колкото е тази зала, целия град и цялата държава, колкото са реални 850 000 души, гласували за ГЕРБ на миналите избори“, категоричен бе Георг Георгиев.

За постигнатото от ГЕРБ в последното десетилетие говори и Томислав Дончев, който акцентира върху изградените регионални депа за отпадъци, автомагистрали, ремонтирани и обновени училища. Той подчерта, че има още куп важни неща, които трябва да се случат в следващите години – в сферата на образованието, науката, индустрията, икономиката. За да се случи всичко това през последните години трябва да има експертиза, отбор, лидерство, а сега се опитват да ни убедят, че за няколко седмици ще направят чудеса, каза Дончев. Победата е важна, добави той, но не е най-важното, най-важното е да съхраним себе си – структура, организация, хора. Има политически лидери, които всяка седмица си сменят идеологията, те по-рядко си сменят прическата. Ние се познаваме добре, не си подменяме целите и вижданията всяка седмица, затова сме първостепенен фактор в политическия живот в последните 15 години. Най-доброто предстои!, категоричен бе Томислав Дончев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: