„Плевен за Плевен“ с почетен приз „Добродетел 2020“ на Националното сдружение на сираците

25.06.2021 14:19

Информационният сайт „Плевен за Плевен“ е отличен с почетен приз за „Добродетел 2020“ на Националното сдружение на сираците в България. Призът бе обявен по време на официална церемония в столичния хотел „Маринела“. Отличието се връчва на медията заради активната й подкрепа в популяризирането на социални инициативи, организирани от Сдружението и активната и социална ангажираност към социални проблеми в обществото, коментира председателят на НССБ Слави Михайлов.

Сред носителите на почетното отличие са Петя Василева, зам.-председател на Общински съвет – Плевен, Христослав Михайлов – общински съветник, Професионална танцова формация „Плевен“, Станислав Алексиев – фотограф, Стоян Томов, управител на клуб „Анаконда“, световният лидер в производството на PVC и алуминиева дограма фирма „Милкана“, фирма „Палмира 94“, „Стройпродукт“, „Монолит“, Медицински университет – Плевен, кметовете на Кнежа и Пордим, Васил Антонов, Илиян Йончев, Стефан Бурджев, Владислав Николов, Антонио Василев и други.

Церемонията се организира за пета поредна година като отличията се връчват с признание и благодарност на организации, фирми и общественици, подкрепяли социални инициативи през изминалата година в подкрепа на деца, лишени от родителска грижа в страната.

Благодарение на „Плевен за Плевен“ много апели за помощ и добри новини стигнаха до стотици хора, за което от сърце ви благодарим, добави Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: