Кметът д-р Цветан Костадинов с приветствие по повод 26 юни – Ден на град Червен бряг

25.06.2021 10:41

Уважаеми съграждани,
Скъпи приятели и гости,
Нашият обичан Червен бряг навършва 92 години в едно особено време. Време, което показа отново несломимия дух на града ни, зареден от поколения червенобрежани със силата да се борят за идеите и мечтите си, да не спират, докато не ги постигнат, да мислят за себе си като общност от хора със споделени цели.
Историята на града ни е написана, както се пише историята на един човешки живот – с успехи и неуспехи, с тъга и радост, с усмивки и сълзи. Защото Червен бряг – това са хората, които са били преди нас и носим дълбоко в сърцата си! Нека в този празничен ден да си спомним за тях и за съграденото от тях! Нека им отдадем заслужената почит и признание!
През годините червенобрежани са доказали мъдростта и единността си. Ние, които днес създаваме облика на родния край, вярваме, че именно здравите корени, съвместно с нашите усилия, са факторите, които ще допринесат за развитието му. Нека заедно да направим, каквото е по силите ни, за да съхраним и развием града, който е белязал съдбите ни!
Скъпи съграждани,
Желая много здраве и щастие на Вас и Вашите близки! Нека в домовете Ви винаги да има любов и разбирателство! Нека да се отнасяме с уважение към своя град и към своите съграждани! И нека направим така, че всяко наше действие да води до заветната цел – един по-привлекателен, гостоприемен и модерен Червен бряг, който да пребъде за поколенията след нас!
Ч Е С Т И Т П Р А З Н И К!
С уважение,
Д-р Цветан Костадинов
Кмет на Община Червен бряг

#тагове:

НАЙ-НОВИ: