Топлофикация – Плевен отличи изявени служители

22.06.2021 12:02

Във връзка с професионалния празник на българските енергетици, който по традиция се чества в предпоследната неделя от месец юни, от Топлофикация – Плевен отличиха някои от изявените служители с дългогодишен стаж в дружеството. Отличените служители получиха почетни послания лично от изпълнителния директор на дружеството инж. Йордан Василев.

„По случай Деня на енергетика, който тази година се чества на 20 юни, решихме да връчим почетни плакети на изявени енергетици с дългогодишен стаж в Топлофикация – Плевен! Целта ни бе да отличим и поощрим служителите, които през годините са доказали своя висок професионализъм.“, каза изпълнителният директор на Топлофикация – Плевен инж. Йордан Василев.

Той използва случая да поздрави всички трудещи се в енергетиката, като им пожела много здраве, вяра и сили, за да се борят за зеленото бъдеще на сектора.

„Енергийният бранш е поставен пред големи предизвикателства. Вярвам, че единствено чрез целеустремеността, упоритостта на българските енергетици и благодарение на общите ни усилия, ще поведем българската енергетика към производството на все по-чиста и екологична енергия и ще успеем да осъществим трансформацията на сектора по най-добрия начин!“, каза инж.Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: