Топлофикация – Плевен с нова информационна кампания под мотото „Чиста енергия за Вашия дом“

21.06.2021 16:23

Топлофикация – Плевен затвърждават социалната си роля с провеждането на информационна кампания, изготвена от дружеството, която бе обявена преди дни.

„Във връзка с инициативата, свързана с посланието „45 години чисто и топло“, нашите експерти разработиха успешно поредната информационна брошура, която да е в полза на информираността на плевенчани. Във връзка с инициативата нашите специалисти систематизираха и поднесоха на достъпен език информация за предимствата, които централното топлоснабдяване предлага на всички, които го изберат. Нашите служители изготвиха професионално сравнение между отоплението и другите методи за отопление, които са познати в нашата страна.“, каза изпълнителният директор на Топлофикация – Плевен инж. Йордан Василев.

Информационната брошура е под надслов „Чиста енергия за Вашия дом!“. Заедно с другите 2 брошури, разработени от специалистите на дружеството, „Практически съвети за разумно използване на топлинна енергия“ и „Дистанционен отчет за Вашия дом“, са поставени на видно място в клиентския център на Топлофикация Плевен, откъдето всички клиенти могат да получат полезна информация.

От 14.06.2021 година Топлофикация Плевен публикува на своята интернет страница нова анкета, насочена към проучване на мнението на потребителите. Същата може да бъде попълнена и в клиентски център на дружеството.

„Моля нашите клиенти да отделят няколко минути и да попълнят анкетата. Целта на въпросника е да се натрупа актуална и детайлна информация за степента на удовлетвореност от страна на абонатите на Топлофикация – Плевен за услугите, които предоставяме, централно отопление и битово гореща вода.“ обърна се към абонатите инж. Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: