Полицията в Плевен търси информация за катастрофа, загинал е 77-годишен мъж, шофьорът е избягал

21.06.2021 9:22

Плевенската полиция търси информация за пътен инцидент станал в село Сухаче. Издирват шофьор блъснал човек на улица“Вешка Данова“, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На 18 юни 2021 година в 07:13 часа в полицията в Червен бряг е получен сигнал от тел.112, че в село Сухаче е намерен починал 77-годишен местен жител. Местопроизшествието е посетено от полицейски екип. Извършен е оглед, при който по тялото на загиналия са открити травматични увреждания: охлузване на лицето, фрактура на лява ръка, кръвносядания и фрактура на ребра. Трупът е приведен в КСМД – Плевен за аутопсия, където ще бъде взета кръвна проба за химичен анализ.

След произшествието водачът на автомобила е напуснал мястото на произшествието. Предприети са мерки за установяването му. Уведомен е прокурор при ОП – Плевен. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.343, ал.1, б „в“, във връзка с чл.342, ал.1, пр.3 от НК. Продължава работа разследващ полицай. Призовават се свидетели на инцидента да се обадят в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Плевен или в най-близкото РУ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: