Нов български фентъзи роман ще бъде представен в Плевен

20.06.2021 11:00

На 30 юни от 18 часа в Арт център галерия –  Градска градина Плевен ще бъде представен най-новият български фентъзи роман „Заклинанието на розата“ от Тони Бейм.

Премиера на фентъзи романа „Заклинанието на розата“ от Тони Бейм, първа част от поредицата „Флийкс: приключения из световете“. Гостите на събитието ще имат възможността да се срещнат с автора и да чуят за интересния път на книгата от Америка до България, както и за необичайните герои и приключения, за които тя ще разкаже.
С участието на Милена Дервишева – издател, водещ: актьорът Иван Матев.

Авторката е от Стара Загора, но живее в САЩ, щата Мичиган, омъжена за американец от 14 години. Книгата е част от поредицата „Флийкс: приключения из световете“.
„Заклинанието на розата е приказно пътуване в други светове и пълна наслада за душата. Потопява читателя дълбоко в приключението, вратите, които се отварят и затваря в пътешествието на Флийкс през световете, символиката, сблъсъците на ценностната система на героите и Любовта над всичко пленяват завинаги.
Повече за книгата – Флийкс: приключения из световете ЗАКЛИНАНИЕТО НА РОЗАТА – Издателска къща Двете музи (dvetemuzi.com)
Повече за автора – Тони Бейм – Издателска къща Двете музи (dvetemuzi.com)

#тагове:

НАЙ-НОВИ: