Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания в Плевен със заявка за победа

15.06.2021 19:24

Коалиция „БСП за България“ откри тази вечер в Плевен предизборната си кампания. Пред събралите се членове и симпатизанти на партията в Градската градина бе представена листата с 16 кандидати за народни представители за 15-ти МИР – Плевен за предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Водачът на листата проф. Румен Гечев подчерта, че БСП е партия на 130 години – партия, минала през огън и меч, борила се в добри и лоши времена с трудни противници, но е заслужила народното доверие, защото е доказала, че работи за българското семейство, за българските граждани и общество, за българщината.

Проф. Гечев представи основните акценти от предизборната програма на „БСП за България“. Той обърна внимание на това, че трябва да се задържат младите българи, тук те да създават своите семейства, да работят, но за да се случи това са нужни сериозни социални стимули, които предлагат от БСП. Сред тях са промени в данъчната система, основни хранителни стоки и лекарства, основни медицински услуги да са с ДДС от 9%, да се освободят от данъци младежите от 18 до 26 години и т.н. Цялата ни програма е основана на европейския опит, основно на страните със силна социална демокрация в Северна Европа, така че ние предлагаме неща, които са работещи и доказани в Европа, категоричен бе проф. Гечев. Той добави, че в програмата е заложено и завършването на АЕЦ „Белене“.

След 11 юли ние ще подобрим нашия резултат и никой няма да може да управлява без БСП, а ние имаме конкретни цели, свързани с интересите на България – независима енергетика, силна българска икономика, насочване на европейските фондове към българския бизнес и училища, към университетите, заяви водачът на листата на „БСП за България“.

Имайте ни доверие, гласувайте ни доверие, ние поемаме ангажимента да защитим националния интерес, както и на нашия красив Плевенски край, призова проф. Гечев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: