ГЕРБ – СДС откри предизборната си кампанията с амбиция да е първа политическа сила в област Плевен

14.06.2021 12:45

Коалиция ГЕРБ – СДС откри днес официално предизборната кампания в Плевен за извънредните парламентарни избори по традиция с водосвет в църквата „Св. Николай“.

Присъстваха всички кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС – Плевен с водач проф. д-р Григор Гочев, областно и общинско ръководства на ГЕРБ, членове и симпатизанти при спазване на всички противоепидемични мерки.

Ще се борим да запазим това, което постигнахме на предишните избори, т.е. да бъдем отново първа политическа сила в област Плевен, заяви водачът на листата проф.д-р Григор Горчев. И добави: „Ние залагаме основно на професионализма, на личните качества на кандидатите и на коректоността към гражданите на областта“. Проф.Горчев подчерта, че тези избори не са поправка, а възможност за надграждане. Първото полувреме го спечелихме, трябва да спечелим и второто, за да спечелим и мача, категоричен бе той.

Кампанията, която ще водим ще е положително настроена, малко по-различна от предишната, но насочена към политики и идеи, свързани с област Плевен, каза областният лидер на ПП ГЕРБ Валери Лачовски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: