23-годишен заби „Мерцедес“-а си в стълб снощи в Плевен, пострада пътник в автомобила

09.06.2021 9:05

На 8 юни 2021 година около 21.10 часа на плевенската улица „Дойран“, лек автомобил „Мерцедес“, собственост и управляван от 23-годишен, се е ударил в метален стълб от контактната ел. мрежа, стоящ вдясно по посоката му на движение. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал  пътник на задната седалка – 24-годишен. Той е транспортиран от екип на ЦСМП-Плевен в спешно отделение при УМБАЛ – Плевен. Прегледан е и е установено, че има фрактура на три ребра, два разместени шийни прешлена, излив на течност около далака и комоцио. Настанен е за лечение, без опасност за живота. Водачът на автомобила е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества с технически средства, като пробите са отрицателни.

По първоначална информация причина за инцидента е управлението с превишена и несъобразена скорост. Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай и експерт от БНТЛ при ОДМВР – Плевен. Сезирана е прокуратурата в Плевен и е образувано досъдебно производство.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: