В СУ „Стоян Заимов“ връчиха сертификатите на участниците в състезанията по английски език

09.06.2021 12:53

На 8-ми юни в Конферентната зала на СУ „Стоян Заимов“ – гр. Плевен тържествено бяха връчени сертификатите на участниците в състезанията по английски език Creative Writing и Деветата международна олимпиада HIPPO – 2021.


В състезанието по Творческо писане на английски език, което се провежда в България за единадесети път, се включиха наши ученици от VI до XI клас.То се проведе в онлайн среда , което се оказа голямо предизвикателство за 40-те ентусиазирани участници.
В Международната езикова олимпиада HIPPO 2021 през тази година взеха участие 43 ученици от V до XI клас, разпределени по възраст в пет категории. На мнозина от тях не достигнаха по няколко точки, за да бъдат сред полуфиналистите, но от значение остават изградените умения и натрупания опит в подобен вид състезания.


С участието си в полуфиналния кръг на HIPPO 2021, който се проведе на 4 юни в училище ,,Стоян Заимов“, ученикът Ивайло Иванов Ангелов, състезаващ се в категория HIPPO 2, даде своята заявка да бъде сред финалистите през есента в Лидо Ди Йезоло. Желаем му успех и достойно представяне на училището.
Благодарим на всички участници и им пожелаваме да останат все така мотивирани и да продължат да надграждат уменията си по английски език.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: