БСП регистрира листата си за изборите в 15-ти МИР-Плевен, ще се борим за поне 3 мандата, заяви проф. Гечев

07.06.2021 12:40

Коалиция „БСП за България“ регистрира днес в Районната избирателна комисия листата си за 15-ти МИР- Плевен за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. Както вече съобщихме водач на листата е проф. Румен Гечев.

„Смятаме, че на тези избори БСП ще се представи значително по-добре. Специално в Плевен имаме потенциал и да сме първи“, заяви проф. Гечев. Той подчерта, че в област Плевен ГЕРБ продължава да се срива, тъй като, „както е казал народът „излизат техните кирливи ризи“ и тепърва, че стават ясни техните безобразия при управленията им през последните 10-12 години“.

„Ние ще докажем, че сме по-реална и по-предпочитана от избирателите опозиция сравнено с „Има такъв народ“. Нашата програма и нашият кадрови потенциал са по-добри за реализацията на това, което очакват всички българи. Листата ни е съставена от хора от различни възрасти и професии. Ще направим конкретна програма за една активна кампания и при новите условия се надявам да можем да се срещнем очи в очи с нашите избиратели. Поставили сме си за цел да посетим всички населени места от 15-ти МИР – Плевен“, категоричен бе водачът на листата на „БСП за България“.

Според проф. Румен Гечев реалистично е на изборите на 11 юли БСП да спечели поне три мандата в Плевенска област. Той подчерта, че в краткия живот на 45-ото Народно събрание от БСП са внесли предложения за корекции в над 10 закона.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: