Без топла вода днес в Плевен

03.06.2021 7:23

Директорът на Топлофикация – Плевен: Навременната профилактика е единственият начин за поддържане на всякакъв вид съоръжения в изправност!

 

От Топлофикация – Плевен уведомяват своите клиенти, че на 3 юни четвъртък топлоподаването на територията на целия град Плевен ще бъде напълно преустановено. Спирането засяга по план времевия диапазон от 8:00 сутринта до 21:00 часа вечерта.

От дружеството обясниха, че спирането на топлоподаването не е поради авария в дружеството, а се налага във връзка с извършване на ремонтни дейности от страна на Булгартрансгаз. Съответно въпросното мероприятие ще доведе до преустановяване на подаването на природен газ към Топлофикация – Плевен. В споменатите часове абонатите няма да могат да ползват топла вода за битови нужди.

„Ръководството на Топлофикация – Плевен се извинява на своите клиенти предварително за неудобството, което ще се наложи да изпитат, въпреки че не е по наша вина, но молим за разбиране. Навременната профилактика е единственият начин за поддържане на всякакъв вид съоръжения в изправност!“, каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: