Топлофикация – Плевен с изненада за децата по повод 1 юни

01.06.2021 15:06

 

По случай Деня на детето – 1 юни, „Топлофикация – Плевен“ направи подарък на малчуганите от детските градини „Синчец“, „Щастливо детство“ и „Слънце“, както и дома за медико-социални грижи. От дружеството подариха на детските заведения по случаи Деня на детето, бяха универсални комплекти за рисуване „Млад творец“.

„За всички в „Топлофикация – Плевен“ бе важно да отбележим с някаква инициатива Деня на детето, за да зарадваме децата. Те са нашето бъдеще! Всички ние сме били деца, всички сме родители, а някои вече са усетили тръпката от това да гледат внуци. Постарахме се да зарадваме най-малките плевенчани за техния празник и искрено се надяваме чрез комплектите за рисуване да предизвикаме фантазията на малчуганите! Честит празник на всички деца! Нека всички имате едно прекрасно и изпълнено с много радост и игри детство!“, каза изпълнителният директор на „Топлофикация Плевен“ инж. Йодан Василев по повод Деня на детето 1 юни.

За да благодарят за жеста от страна на „Топлофикация Плевен“, учителите в детските градини „Синчец“,„Щастливо детство“ и „Слънце“ организираха своеобразен конкурс за своите възпитаници, с който да им дадат възможност да изявят заложбите си на художници. Темите на конкурса бяха  „Чисто и топло с Топлофикация“ и „Аз и природата“.

Директорът на „Топлофикация Плевен“ инж.Йордан Василев каза, че за тях е чест и удоволствиеда могат да зарадват децата за техния празник. Инж.Василев не пропусна и да отправи специална благодарност към детските градини, като обърна внимание, че те са дългогодишни клиенти на „Топлофикация Плевен“.

„В тези трудни времена е необходимо да обръщаме внимание на коректността и чистите отношения! Предоставените ни рисунки от всички детски градини ще  бъдат изложени в клиентския център, за да накарат повече посетители да се усмихнат!“ каза инж. Василев.

В следващите снимки можете да видите някои от творбите на малките художници от детските заведения в град Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: