Хора с големи сърца помогнаха на абитуриент от бедно семейство да изживее своя незабравим бал

24.05.2021 13:36

Аитуриент от бедно семейство ще има своя бал, благодарение на добри хора. Историята, която има хубав финал, ни сподели Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

На 19 май бях запознат с историята на абитуриент, който учи в ПГ по транспорт в Плевен, отказал се да ходи на бал с класа си, защото е от изключително бедно семейство. Младежът е от село Градина и няма възможност да изживее този важен за него момент поради липса на средства, разказва Михайлов. Той обаче успява да привлече към каузата да се помогне на младежа хора с големи сърца след като към него се обръща Юлияна Ненова.

Фирма „Десизо Мони“ са осигурили по избор на абитуриента костюм и риза за празничната бална вечер. Илиян Йончев е дарил средства за закупуване на обувки, а земеделецът Георги Милев ще вози напълно безплатно с личния си автомобил абитуриента в празничната бална вечер. Васил Антонов и ресторант „Ростов“ са осигурили безплатен куверт.

„Изключително щастлив съм от добрият пример, който успяваме да дадем благодарение на тези хора с големи сърца, които веднага протегнаха ръка и с този жест ще подарят един незабравим миг в живота на това момче. Бъдете здрави и благословени за щедростта и добротата, която имате към хората в нужда! За да запазим личното достойнство на абитуриента не качваме снимка и имената. Пожелаваме му на добър път в живота и много добри неща да му се случват!“, казва Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: