„Топлофикация – Плевен“ с възможност за разсрочено плащане на натрупани стари задължения

17.05.2021 14:48

“Топлофикация – Плевен“ напомня на своите абонати за възможността за разсрочено плащане на натрупани стари задължения за потребена топлоенергия.

„За целта клиентът трябва да посети приемната на дружеството на ул. “Източна индустриална зона” 128 (сградата на “Топлофикация – Плевен“) и да сключи договор по образец за разсрочено плащане на стари задължения.В него се посочва срокът за погасяване на задължението, разделено на равни месечни вноски.“, посочват от дружеството.

От плевенската топлофикация заявяват, че периодът на разсрочване нетрябва да е повече от 12 месеца, като първоначалната вноска в повечето случаи е в размер на 30% от дължимото.Положително за клиента е, че запериода на договора се преустановява начисляването на лихва върху задължението. „Клиентът трябва да погасява редовно текущите си сметки за отопление и топла вода, заедно с вноската за старото задължение.“, съобщиха от дружеството.

Клиентите на „Топлофикация-Плевен“ могат да получават фактурите си по електронен път. За тази цел е необходимо да попълнят „Заявление-декларация“ по образец, като посочат валиден имейл адрес, на който ще получават съобщения за издадените електронни фактури. Формуляръте качен на сайта на дружеството. Също така той може да бъде получен и на място, в Клиентския център. Надлежно попълнените документи се представят в клиентския център с адрес: ул. „Източна индустриална зона” № 128, по пощата, п.к. 93, с куриер, факс /064 895-289/ или със сканирано копие на имейл адрес – [email protected].

От „Топлофикация-Плевен“напомнят на своите клиенти, че могат да заплащат своите задължения за топлоенергияв брой или чрез ПОС терминал в Клиентския център,  на всички изнесени каси, обслужващи дружеството, в офисите на Изипей или по банков път, с платежно нареждане по сметка в ИНВЕСТБАНК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: