Плакет и почетна грамота за СУ „Неофит Рилски“ – Кнежа по повод 100-годишната му

14.05.2021 14:28
Днес Средно училище „Неофит Рилски” – Кнежа отбеляза своята 100-годишнина от основаването си – училище с история, носител на орден ,,Кирил и Методи” II степен. Училище, в което учениците получават добро и качествено образование, благодарение на упорития, системен и качествен труд на доказали се педагози.
„Община Кнежа се гордее с постиженията на възпитаниците на СУ „Неофит Рилски” в областите на знанието, науката, изкуството и спорта. Учебното заведение е с традиции, опит и доказани умения и постижения в иновациите и предлагането на качествено образование на нашите деца“, казва кметът Илийчо Лачовски.
По повод кръглата годишнина той е връчил символите на Община Кнежа – Почетна значка и Почетна грамота на целия учителски колектив на СУ „Неофит Рилски” за цялостен принос в образователната сфера и издигане авторитета на Община Кнежа.
„Още веднъж поздравявам г-жа Веселка Колдашка, учителския колектив и всички възпитаници на СУ „Неофит Рилски”! Бъдете здрави и нека всяка следваща година Ви носи все повече успехи, признания и нови перспективи!“, каза още кметът Лачовски.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: